torstai 25. elokuuta 2011

Opiskelija-asunto nätimmäksi edullisesti: kehykset

Elo-syyskuu on kuuminta uusien opiskelijoiden aikaa! Ajattelin jakaa pienen sisustusvinkin uusia ja vanhoja opiskelija-asujia ajatellen. Monesta opiskelijasta varmasti tuntuu, että asunnosta on mahdoton saada mukavan näköistä. Opiskelija-asumisen todellisuutta kun on usein se, että seinään ei saa tehdä reikiä tai kiinnittää välttämättä edes sinitarraa. Itse ratkaisin ongelman näin: 

Tyhjät kehykset.
Muumikortti edustaä tavallista 10 x 15 cm valokuvaa. Oikeasti näissäkin kehyksissä on valokuvia.
Kehykset on tehty mustasta kontaktimuovista, joten ne eivät jätä seinään jälkiä. Värillistä kontaktimuovia saa ainakin Etoloista ja hintaa rullalla oli muistaakseni noin kymmenen euroa. Koko rullaa ei suinkaan saa menemään kahdeksaan kehykseen vaan muovia jää reilusti yli. 

Kehyksiä on helppo tehdä ja mielikuvitusta kannattaa käyttää, sillä mitä erilaisempia kehykset ovat, sen mielenkiintoisempi lopputulos! Piirrä vain haluamasi mallinen kehys kontaktimuovin paperipuolelle eli sille joka otetaan pois liimapinnan paljastamiseksi. Leikkaa kehykset irti ja liimaa seinään. Kannattaa tekovaiheessa miettiä, minkä kokoisia kuvia kehyksiin aikoo laittaa, jotta kehyksestä tulee oikean kokoinen. Jos kehystää esimerkiksi tavallisia 10 x 15 cm kokoisia valokuvia, kannattaa kehyksen keskustasta tehdä ainakin 12 x 17 cm kokoinen ellei suurempikin.

Ja eikun askartelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti